pvk-vagner-nabiraye-lyudey-v-okupovanomu-melitopoli-dlya-shturmu-bakhmuta-mer

пвк "вагнер" набирає людей в окупованому Мелітополі для штурму Бахмута – мер

 • 427589 переглядiв

КИЇВ. 13 березня. УНН. В окупованому Мелітополі пвк «вагнер» почала вербувати місцевих жителів для участі у боях в Бахмуті. Про це повідомив мер Мелітополя Іван Федоров в ефірі телемарафону, передає кореспондент УНН.

Цитата

«Що стосується мобілізації і пригожина, то на жаль так це правда (що пвк «вагнер» набирає місцевих жителів – ред.) Ми бачимо, що на початку тижня гауляйтер балицький почав утворювати своє так зване «ополчєніє»… Наприкінці тижня в закритих групах мелітопольців, що залишилися на території тимчасово окупованого міста почали робити розсилку й набирати мелітопольців в «вагнер», - розповів Федоров.

За його словами, ніхто не погоджується.

«Але ті пропозиції, які вони роблять це 200 тис. рублів начебто на місяць вони готові платити тим, хто готовий у складі «вагнера» їхати до Бахмута», - сказав Федоров.

Доповнення

Менш ніж за один тиждень – за час із 6 березня – й лише на одному Бахмутському напрямку вдалося знищити понад 1100 солдатів ворога.

Командир підрозділу ЗСУ Денис Ярославський повідомляв, що у Бахмуті на Донеччині може бути повторення Дебальцевого, коли траси відрізані та ціленаправлений вихід військ може поставити під удар всю колону.

Українські Національні Новини

Війна