pyat-ribalok-potonulo-na-odeschini-za-dvi-dobi

П'ять рибалок потонуло на Одещині за дві доби

 • 12479 переглядiв

ОДЕСА-КИЇВ. 26 лютого. УНН. На Одещині під час риболовлі провалилися під кригу та потонули 5 осіб. Тіла трьох загиблих підняли з води 24 лютого, ще двох загиблих виявили вчора, 25 лютого. Про це повідомили УНН у прес-службі ГУ ДСНС в Одеській області.

24 лютого о 16:46 до Служби порятунку «101» надійшло повідомлення про те, що у селі Надлиманське в Дністровському лимані під час риболовлі провалилися під кригу та потонули три особи.

На відстані понад 400 м від берега перебувало 5 осіб. До прибуття рятувальників троє з них самостійно вибралися до берега, ще двоє - після прибуття пожежно-рятувальних підрозділів. Всього на протязі дня на риболовлі перебувало близько 100 осіб.

О 20:12 рятувальники підняли з води тіла трьох загиблих чоловіків. Ймовірно причинами події стали: значне підвищення температури до 15 градусів тепла, тривалі опади в вигляді дощу, які пройшли на передодні, що призвели до танення та зменшення товщі криги.

25 лютого о 7:25 для додаткової перевірки місця події було направлено водолазно-рятувальне відділення аварійно-рятувального загону спеціального призначення ГУ ДСНС України в Одеській області.

О 9:50 та о 10:20 під час проведення повторного обстеження акваторії Дністровського лимана поблизу селища Надлиманського у воді було виявлено тіла ще 2-х загиблих осіб, особисті дані встановлюються.

Обстеження акваторії продовжується. Всього з 24 по 25 лютого було виявлено 5 тіл загиблих.

Українські Національні Новини

Кримінал та НП