pyat-rokiv-tomu-zaginuv-lider-gurtu-skryabin-andriy-kuzmenko

П’ять років тому загинув лідер гурту "Скрябін" Андрій Кузьменко

 • 68057 переглядiв

КИЇВ. 2 лютого. УНН. Сьогодні, 2 лютого, виповнюється п’ять років з моменту, коли біля села Лозуватка Криворізького району Дніпропетровської області в ДТП загинув відомий український співак, лідер гурту “Скрябін” Андрій Кузьменко (Кузьма), передає УНН.

Сьогодні п’ята річниця з дня загибелі відомого українського музиканта, лідер гурту “Скрябін” Андрія Кузьменка.

"Він багато не встиг. Але те, що зробив - відкликається у душах мільйонів людей по сьогодні. Важко бути таким справжнім і чесним в наш час, але в нього це легко виходило. Продовжуємо його справу в кожній ноті. Кузьма, пам‘ятаємо! Спочивай з миром, геніє!", - такими словами вшанували пам'ять Скрябіна гурт "Антитіла" у Facebook.

Також, гурт "Океан Ельзи" нагадав, що світла пам'ять про Кузьму живе в кожному з нас.

"5 років вже пройшло. Та він все рівно тут, з нами, у його піснях, що живуть в кожному з нас", - зазначили у Facebook на сторінці гурту "Океан Ельзи".

Ірина Білик на своїй сторінці в Instagram написала: "Сьогодні хочеться мовчати... і згадувати найкращого..."

Нагадаємо, 2 лютого 2015 року, на 86 км траси Кривий Ріг — Кіровоград відбулося зіткнення позашляховика Toyota Sequoia, за кермом якого перебував співак, і молоковоза ГАЗ-53. Від отриманих травм Андрій Кузьменко загинув на місці. Кузьменко повертався з Кривого Рогу, де напередодні його гурт дав концерт.

Як повідомлялося, у Києві з'являться сквери Кузьми та Нємцова.

Українські Національні Новини

Суспільство