pyat-tisyach-uchasnikiv-radiodiktantu-nadislali-svoyi-roboti-dlya-perevirki

П’ять тисяч учасників радіодиктанту надіслали свої роботи для перевірки

 • 7664 переглядiв

КИЇВ. 13 листопада. УНН. П’ять тисяч учасників Всеукраїнського радіодиктанту національної єдності надіслали свої роботи в електронному вигляді для перевірки. Про це повідомляє УНН із посиланням на UA:Суспільне мовлення.

"П’ять тисяч учасників Всеукраїнського радіодиктанту національної єдності надіслали свої роботи в електронному вигляді для перевірки. Ті, хто написав диктант без жодної помилки, отримають призи", - йдеться у повідомленні.

Так, переможців радіодиктанту оголосять 18 листопада о 13:15 на першому каналі Суспільного радіо UA: Українське радіо.

Зазначається, що цьогоріч відбувся також конкурс на найкращий твір, тему якого оголосили після написання диктанту. Оскільки твори можна було надсилати також поштою, переможців цього конкурсу назвуть, коли всі паперові листи надійдуть, а твори будуть перевірені — 25 листопада.

Нагадаємо, 8 листопада відбувся ХІХ Всеукраїнський радіодиктант національної єдності за зміненими правилами. Текст радіодиктанту вже опублікували, щоб кожен міг самостійно перевірити себе.

Основною локацією стала Національна бібліотека України імені Володимира Вернадського.

Міністр закордонних справ України Вадим Пристайко запросив україномовних послів з 8 країн Європи долучитись до Всеукраїнського диктанту національної єдності.

Українські Національні Новини

Суспільство