pyatero-ditey-zakhvorili-na-koronavirus-na-kirovogradschini

П’ятеро дітей захворіли на коронавірус на Кіровоградщині

 • 23974 переглядiв

КРОПИВНИЦЬКИЙ-КИЇВ. 12 квітня. УНН. Згідно з оперативною інформацією на 11:00, 12 квітня, на Кіровоградщині лабораторним методом підтвердили 122 випадки захворювання на COVID-19, із яких шість летальних. Про це на своїй сторінці у Facebook повідомив голова Кіровоградської ОДА Андрій Балонь, передає кореспондент УНН.

Наразі від COVID-19 в області лікуються 116 людей: 95 жителів Кропивницького, восьмеро - Кропивницького району.

Вчора жительку Соколівського з підтвердженим COVID-19 виявили в приватній клініці. Жінку перевели на лікування в обласну лікарню.

Хворіють шестеро жителів Долинського району. Ще в однієї жінки з Долинської, яка була контактною особою по попереднім випадкам, підтвердили коронавірус. Інфікована має легку форму хвороби й перебуває на лікуванні вдома.

Підтвердили діагноз у двох людей зі Знам’янського району. У чоловіка, який нещодавно повернувся з Італії, виявили коронавірус під час перебування в місцевій лікарні. Пацієнт знаходиться у важкому стані через супутні захворювання, тому його не можуть транспортувати в госпітальну базу. Лікування продовжить за місцем перебування.

Хворіє один житель Новомиргородського району. В обласній лікарні продовжують перебувати інфіковані на COVID-19 жінка з Олександрії, жінка з Мар'ївка Компаніївського району, чоловік з Паліївки Маловисківського району і чоловік із селища Вільшанка.

Наразі в області інфікувалися на COVID-19 п’ятеро дітей. Вчора підтвердили коронавірус ще в двох дітей із Кропивницького.

У 5-річної дівчинки також інфікованим на коронавірус є батько. Сім'я з легким перебігом хвороби перебуває на самоізоляції вдома.

Коронавірус підтвердили у 8-річного хлопчика. Він має легку форму захворювання й лікується вдома.

Нагадаємо, на Одещині зафіксували перший летальний випадок від коронавірусу, померла жінка 1959 року народження.

Українські Національні Новини

Суспільство

    Популярні

    Новини по темі

    Дефіциту хліба в Україні не буде - Петрашко

     • 16971 переглядiв

    На Одещині зафіксований перший летальний випадок COVID-19

     • 15105 переглядiв

    У Києві затримали чоловіка, який стріляв в автомобіль

     • 19122 переглядiв

    У Чернівецькій області померла жінка з підозрою на COVID-19

     • 13736 переглядiв