r-chubarov-zaproponuvav-stvoriti-sanktsiyniy-spisok-a-chiygoza

Р.Чубаров запропонував створити санкційний "список А.Чийгоза"

 • 6384 переглядiв

КИЇВ. 13 грудня. УНН. Глава Меджлісу кримськотатарського народу Рефат Чубаров запропонував главам зовнішньополітичних відомств та організацій в Україні запровадити персональні санкції за "списком Ахтема Чийгоза". Про це він повідомив на щорічній зустрічі з главами іноземних дипломатичних представництв, міжнародних структур та організацій в Україні, передає кореспондент УНН.

"Пропозиція формування міжнародного списку санкцій персональних, причетних до порушення прав людини в тимчасово окупованому Криму. Ми його називаємо "список Ахтема Чийгоза". В цьому списку мають зайняти місця судді Верховного суду РФ, які підтвердили незаконне рішення про незаконну заборону Меджлісу кримськотатарського народу",- сказав Р.Чубаров.

Нагадаємо, заступнику голови Меджлісу кримських татар Ахтему Чийгозу інкримінують “організацію та участь у масових безладах під стінами” кримського парламенту 26 лютого 2014 року. Арешт А.Чийгоза у Криму продовжили до 8 січня.

Адвокат М.Полозов не виключив, що суд у Криму прискорює судовий процес у справі А.Чийгоза, щоб винести вирок до 26 лютого — “річниці” його затримання.

Українські Національні Новини

Політика