r-nasirova-perevezli-dlya-pidtverdzhennya-abo-sprostuvannya-diagnozu-nabu

Р.Насірова перевезли для підтвердження або спростування діагнозу - НАБУ

 • 10878 переглядiв

КИЇВ. 4 березня. УНН. Відстороненого від посади голови Державної фіскальної служби України Романа Насірова транспортували з лікарні “Феофанія” в інший медичний заклад для підтвердження або спростування діагнозу. Про це з посиланням на повідомлення прес-служби Національного антикорупційного бюро України повідомляє Радіо Свобода, передає УНН.

“Його перевезли в інший медичний заклад з метою підтвердження або спростування діагнозу. Залежно від висновків медиків буде ухвалено рішення про терміни і спосіб проведення (судового) засідання з обрання запобіжного заходу”, - цитує прес-службу видання.

Як додали в НАБУ, засідання з обрання запобіжного заходу Р.Насірову має відбутися не пізніше вечора неділі, 5 березня.

Нагадаємо, адвокат О.Лисак повідомив УНН, що Р.Насірова повезли до Інституту кардіології у Києві.

Раніше Р.Насірова вивезли з лікарні "Феофанія".

Як повідомляв УНН, Спеціалізована антикорупційна прокуратура подасть до Солом’янського районного суду Києва найближчим часом клопотання про застосування до голови Державної фіскальної служби Романа Насірова запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою з можливістю внесення застави.

Раніше у САП заявили, що голові ДФС Роману Насірову 2 березня вручили повідомлення про підозру.

Він підозрюється у вчиненні злочину, передбаченого ч. 2 ст. 364 КК України (зловживання службовим становищем, що спричинило тяжкі наслідки).

Українські Національні Новини

Кримінал та НП