rabinovich-my-stanem-velikoy-stranoy-esli-budem-ploschadkoy-dlya-peregovorov-zapada-i-vostoka

Рабинович: мы станем великой страной, если будем площадкой для переговоров Запада и Востока

 • 3691 переглядiв

КИЇВ. 5 червня. УНН. За один рік партія "За життя" "підніме Україну з колін", після чого країна "рвоне" до процвітання. Про це заявив народний депутат України, лідер політичної партії "За життя" Вадим Рабинович в ефірі авторської програми "Хто кому Рабинович" на телеканалі "112 Україна" .

"Назвемо ми себе Швейцарією, Арабськими Еміратами або Кувейтом - нам все одно. Коли я згадую Швейцарію, то я говорю про правову, економічну систему, коли люди в ній процвітають. У Швейцарії є один президент, прізвища якого ніхто не знає, і дев'ять міністрів - і вона сама процвітаюча країна Європи. У Швейцарії кожен кантон розмовляє своєю мовою, і це нікому не заважає. У Швейцарії є банки, де можна брати кредити, і ці банки працюють, і працює економіка. У нас нічого цього немає. У нас злодійкуваті чиновники і олігархи з моменту здобуття незалежності грабували і розпродували нашу країну. Причому вони діяли в інтересах транснаціональних корпорацій, які бачили в Україні сильного, і тому небезпечного конкурента ", - вважає парламентарій.

За його словами, Україна сьогодні знаходиться в унікальній ситуації, незважаючи на всі катастрофічні кроки влади.

"Так склалося, що Захід і Схід знаходяться в жорсткій конфронтації. Якщо ми знайдемо можливість не ставати на чиюсь сторону, а стати незалежним нейтральною державою, на майданчику якого ці сторони будуть зустрічатися, вкладати гроші - ось тоді ми станемо великою країною, "Швейцарією" в Східній Європі ", - підкреслив народний депутат.

Лідер партії "За життя" вважає, що країні під силу стати однією з найбільш процвітаючих в Європі.

"Нам потрібно буквально рік, щоб піднятися з колін і рвонути вперед. І нічого такого екстраординарного нам робити не потрібно. У нас є закони, які потрібно довести до розуму. Наприклад, щоб сьогодні почати виробництво, ти повинен йти за дозволом до того, хто часто не має ніякого відношення до виробництва. Всі гроші потоком в країні йдуть до тих, хто "кришує", а не до тих, хто виробляє. Якщо ніхто не може відкрити справу, боячись, що завтра ця злочинна система справу відбере. У такій системі ми приречені. У нас є потенціал, сила, можливості, але поки немає впевненості в собі. Ми повинні стати "Швейцарією" в Східній Європі ", - уклав Вадим Рабинович.

Українські Національні Новини

Політика