rabinovich-nazval-pyat-prichin-pochemu-ukraina-obrechena-byt-velikoy-stranoy

Рабинович назвал пять причин, почему Украина обречена быть великой страной

 • 3647 переглядiв

КИЇВ. 24 серпня. УНН. Народний депутат, лідер партії "За життя" Вадим Рабинович на своїй сторінці в Facebook привітав українців з Днем незалежності і розповів, чому Україна приречена бути великою країною, передає УНН.

"На протязі ось вже 27 років нам обіцяють, що завтра буде краще. Однак це саме "завтра" все ніяк не настане. Багато з нас зневірилися і перестали чекати, боротися. У цей святковий день я хочу підбадьорити вас і заявити, що Україна просто приречена стати великою країною. І тому є як мінімум п'ять причин ", - написав народний депутат.

Як вважає політик, перша причина - це освічені, працьовиті й талановиті люди, які здатні самостійно вирішувати будь-які проблеми.

"Головне - створити умови, щоб українці творили, працювали і жили в своїй країні, а не за кордоном", - упевнений Вадим Рабинович.

Друга причина, за його словами, - це ресурси, якими багата наша країна. Парламентарій упевнений, що в українських надрах є поклади всього, що потрібно для успішного економічного розвитку країни.

"Нам необхідно тільки розпоряджатися ними в інтересах держави і народу, а не дозволяти наживатися на них купці олігархів. Третя причина: у нас - найродючіші чорноземи. Завдяки нашій землі, ми можемо стати головними годувальниками Європи. Все, що нам потрібно, - це модернізувати агропромисловий комплекс і забезпечити його конкурентоспроможність на міжнародних ринках. А також відібрати у корпорацій розкрадену землю і створити державний земельний банк, отримуючи за свою ж землю величезні гроші з оренди ", - вважає парламентарій.

На його думку, четверта причина того, що Україна зобов'язана стати великою країною, - це колосальний промисловий потенціал, який дозволяє країні виробляти будь-які товари. Для цього є і людські, і природні ресурси, і необхідні потужності.

"Нам тільки потрібно вирвати контроль над найважливішими для економіки підприємствами з лап олігархів і повернути їх державі. Тільки так можна налагодити нормальний розвиток стратегічних галузей ", - підкреслив Вадим Рабинович.

Нарешті, п'ята причина - у України вдале розташування на Європейському континенті, яке дає країні шанс стати містком, що зв'язує Схід і Захід. Ця перевага також необхідно використовувати в інтересах держави.

"Щоб зробити це, нам у владі потрібні люди, які будуть зацікавлені в досягненні цих цілей. Нещодавно наша партія "За життя" публічно презентувала свою програму виходу з кризи. Нам потрібен лише рік для повернення країни до такого стану економіки, щоб далі йшов тільки зростання, розвиток, щоб припинився відтік наших кращих кадрів, щоб люди починали багатіти, а країна - міцніти і здійснювати прориви! Ми готові взяти на себе відповідальність за те, що в перші ж три місяці після приходу до влади знизимо тарифи в три рази і піднімемо в стільки ж разів пенсії, скасуємо непомірні податки, піднімемо мінімальну зарплату і побудуємо житло для переселенців. Ми не просто віримо в таку перспективу нашого розвитку, нашої сильної України, - ми вже готові разом з вами робити її такою! Зі святом, дорогі українці ", - резюмував народний депутат.

Українські Національні Новини

Політика