rabinovich-potribno-obyednatisya-navkolo-opozitsiynoyu-platformi-za-zhittya-i-zminiti-vladu

Рабинович: потрібно об'єднатися навколо "Опозиційною платформи - За життя" і змінити владу

 • 6068 переглядiв

КИЇВ. 21 грудня. УНН. Політики повинні відкинути чвари і об'єднатися навколо пріоритетних цілей "Опозиційною платформи - За життя", щоб змінити владу в країні. Про це повідомив народний депутат і лідер "Опозиційною платформи - За життя" Вадим Рабинович в соціальній мережі Facebook, передає УНН.

"Свіжа соціологія показує, що об'єднання опозиційних сил навколо єдиної платформи - запорука майбутнього успіху для всіх, хто ставить собі за мету перемогу над вакханалією нинішньої влади. Однак для ще більш повної перемоги необхідна наша максимальна згуртованість. Я закликаю всіх, хто поділяє наші цінності і прагне до того ж, до чого і ми - об'єднатися! Давайте залишимо за дужками міжусобицю і розбрат, дрібні образи і непорозуміння, і об'єднаємося заради сильної і незалежної України! ", - запропонував парламентарій.

За його словами, щоб перемогти нинішню владу завтра, українцям вже сьогодні потрібна сильна, згуртована і єдина опозиція, адже тільки об'єднавши зусилля навколо головних цілей, можна їх виконати.

"Ми," Опозиційна платформа - За життя ", впевнені, що головна мета, навколо якої повинна консолідуватися нинішня опозиція - встановлення негайного і остаточного світу в Україні! Коли ми прийдемо до влади, ми тут же ініціюємо переговори на всіх рівнях з метою якнайшвидшого досягнення світу - "ключі від світу" знаходяться саме в нашій партії ... Смерті і кровопролиття повинні бути негайно припинені! " - вважає народний депутат.

Політик назвав і другу мету, яка об'єднує прихильників платформи, - сильна економіка.

"У нас є конкретний план, як досягти економічного зростання. Для цього ми повернемо все надра у власність держави, реприватизуємо стратегічні підприємства, зупинимо розбазарювання української землі і створимо земельний банк. Ми запрошуємо всі опозиційні політсили об'єднуватися і спільно з нами реалізовувати цей план після виборів ! " - вважає Вадим Рабинович.

Лідер "Опозиційною платформи - За життя» назвав і третю мета - необхідно зупинити розкол всередині країни.

"Сьогодні нас намагаються розділити і роз'єднати в мовному питанні, заткнути рот правдивим телеканалам, ущемити в основних правах людини. На цьому ґрунті в країні піднімає голову фашизм, він уже на наших вулицях! Об'єднавшись і перемігши на виборах, ми попереджено спробу фашистського реваншу в Україні і відновимо цілісність суспільства. Ще раз підкреслю: ми зможемо досягти наших головних стратегічних цілей, тільки якщо об'єднаємося навколо них. Нам не потрібно говорити про те, що нас роз'єднує. Зараз є справи важливіші - потрібно рятувати країну! і на ша платформа готова прийняти всіх, хто готовий разом з нами рятувати Україну. А внутрішні чвари давайте залишимо на потім - зараз не до цього. Наші двері відкриті для кожного! " - резюмував Вадим Рабинович.

Українські Національні Новини

Політика