rabinovich-rozkriv-sekreti-novogo-realiti-shou-kandidat

Рабінович розкрив секрети нового реаліті-шоу "Кандидат"

 • 12609 переглядiв

КИЇВ. 16 травня. УНН. З тисячі осіб, які бажали взяти участь в шоу "Кандидат", в результаті ретельного відбору залишиться тільки 12 кращих, які потім протягом 12 тижнів пройдуть 12 завдань з 12 етапів. Про це в ефірі телеканалу "112 Україна" розповів майбутній ведучий шоу, народний депутат України та лідер політичної партії "За життя" Вадим Рабінович.

Політик нагадав, що переможець програми не тільки поїде вчитися до Стенфордського університету, але і увійде до списку його політичної сили на найближчих виборах.

"На переможця чекає політична доля. Але стати таким буде дуже непросто. Крім того, остаточне рішення буде за глядачами - саме вони, майбутні виборці, скажуть своє слово на користь того чи іншого кандидата", - підкреслив політик.

Він акцентував увагу на тому, що для участі в шоу "Кандидат" були відібрані люди з усіх регіонів України, також при цьому були дотримані принципи гендерної рівності.

"Тут працює багато професійних людей, літають коптери - це буде дійсно мегашоу. Я знаю, що наші продюсери вже відібрали кілька сотень людей, беруть участь люди з усіх регіонів України, крім того, дотримані і принципи гендерної рівності. Я думаю, що це шоу дійсно буде народним, і сподіваюся, що це стане соціальним ліфтом, який допомагає молоді підніматися нагору. Тому що зараз людині пробитися важко, але нехай пробують, ми їм допоможемо!" - запевнив парламентар.

Нагадаємо, що за форматом "Кандидат" - це соціально-політичне реаліті-шоу. Його герої будуть доводити, що гідні сісти в депутатське крісло, і в рамках проекту пройдуть унікальний тренінговий марафон. А переможець не тільки отримає місце в прохідній частині списку партії "За життя" на наступних виборах до Верховної Ради, а й річне навчання в Стенфордському університеті.

Раніше в ЗМІ просочувалася інформація про те, що це шоу стане найдорожчим на українському ТБ за весь час його існування.

Для участі в проекті необхідно заповнити анкету на сайті програми і пройти кастинг. В ефір телеканалу "112 Україна" шоу вийде в другій половині серпня 2018 року.

Українські Національні Новини

Політика