rabinovich-schob-v-ukrayini-buv-mir-potribno-pochati-dialog-i-pripiniti-propagandu-viyni

Рабинович: щоб в Україні був мир, потрібно почати діалог і припинити пропаганду війни

 • 4266 переглядiв

КИЇВ. 29 грудня. УНН. Для того щоб встановити мир в країні і повернути тимчасово непідконтрольні території Донбасу, Україна повинна припинити пропаганду війни і призначити в ОРДЛО тимчасового військового губернатора. Про це заявив народний депутат і лідер "Опозиційною платформи - За життя" Вадим Рабинович в ефірі програми "Велика інтерв'ю з великим політиком" в ефірі одного з телеканалів , передає УНН.

За словами Рабиновича, світ на Донбасі не можна встановити без діалогу з Росією. І тільки у очолюваної ним платформи є можливість безпосередньо розмовляти з РФ.

"У нас є можливість з ними розмовляти, а у наших конкурентів - немає. Хто може встановити мир без переговорів з Росією? Ніхто. Ті, хто говорять про мир в Україні, не говорять про те, як вони будуть його впроваджувати. А ми знаємо , як: потрібно почати діалог. потрібно сісти за стіл і обговорити те, як ми будемо виходити з ситуації, що склалася ", - заявив політик.

Він додав, що зараз не має значення, хто мав рацію, а хто винен. Важливо, на думку Рабиновича, то, як Україна буде домагатися світу на Донбасі. І у "Опозиційною платформи - За життя" є покроковий план досягнення миру на сході країни.

"Можу поділитися нашими планами. Перше, що потрібно зробити: зупинити пропаганду війни і розпалювання ненависті. Друге: ввести тимчасове українське, підкреслюю, управління на територіях" ЛДНР ". Я вважаю, що президент України повинен призначити там тимчасового військового губернатора - терміном на два року ", - підкреслив парламентарій.

Він також зазначив, що дана кандидатура повинна бути призначена за погодженням з усіма сторонами конфлікту. Подальші кроки стосуються відведення озброєнь і впровадження поліцейської місії на територіях, які зараз непідконтрольні уряду України.

"Також потрібно прибрати важке озброєння, ввести спільну поліцейську місію, щоб ці поліцейські носили тільки легку зброю. Так ми повернемо Донбас, збережемо територію, і туди повернуться люди, прийде бізнес. Це наша земля, і ми повинні її повернути", - підсумував народний депутат.

Українські Національні Новини

Політика