rabinovich-v-senati-frantsiyi-rozpoviv-pro-obshuki-v-munitsipalniy-varti-klichka

Рабінович в Сенаті Франції розповів про обшуки в "Муніципальній варті" Кличка

 • 31827 переглядiв

КИЇВ. 22 червня. УНН. Народний депутат і співголова партії "ОПОЗИЦІЙНА ПЛАТФОРМА - ЗА ЖИТТЯ" Вадим Рабінович під час свого візиту до Франції виступив в Сенаті, де в числі іншого розповів про обшуки в "Муніципальній варті" і про збройних "добровольців" мера Києва Віталія Кличка. Про це повідомляє Kyiv Live, передає УНН.

Цитата:

"Я скажу тільки про те, що викликає найбільший гнів і у мене, і у всіх здорових людей. Зараз багато хто думає, що на наступних президентських виборах є шанси у європейського мера Кличка. Однак нещодавно були проведені обшуки в так званій "Муніципальній варті". Це добровольці, яким з бюджету платять, щоб вони охороняли порядок в Києві. В результаті там знайшли гранатомети і вогнепальну зброю", - розповів депутат.

Також політик зазначив, що сьогодні в Україні діє дуже багато націоналістичних і так званих "патріотичних" організацій.

"Поділюся тим, що викликає найбільший гнів і у мене, і у всіх розсудливих людей: відродження і звеличення дивізії СС "Галичина". Як відомо, вона заборонена Нюрнберзьким трибуналом, але сьогодні в Україні її членів роблять героями! Це проблема номер один! І тому ми тут, тому доносимо до вас правду і хочемо, щоб ви допомогли Україні в боротьбі з фашизмом!", - резюмував Вадим Рабінович.

Доповнення

Нагадаємо, українська делегація парламентаріїв на чолі з народним депутатом України, співголовою політичної партії"ОПОЗИЦІЙНА ПЛАТФОРМА - ЗА ЖИТТЯ" знаходиться з візитом у Франції. 21 червня Вадим Рабінович виступив в Сенаті на слуханнях, де обговорювалося питання відродження в Україні фашизму.

Українські Національні Новини

Політика