rabiv-do-rayu-ne-puskayut-sens-ukrayinskogo-tlumachennya-voli-zelenskiy-zapisav-zvernennya-do-dnya-geroyiv-nebesnoyi-sotni

"Рабів до раю не пускають - сенс українського тлумачення волі" - Зеленський записав звернення до Дня Героїв Небесної Сотні

 • 631149 переглядiв

КИЇВ. 20 лютого. УНН. Президент України Володимир Зеленський у своєму відеозверненні до Дня Героїв Небесної Сотні зазначив, що немає сумніву, що українці відстоять свою свободу. Про це інформує УНН.

Цитата

«Українці знають, як це виборювати та захищати власну свободу. У важкі та визначальні моменти історії ми ніколи не здаємося і завжди проявляємо хоробрість та самовідданість. Настає час, і голоси мільйонів зливаються в єдиний голос народу, що каже: “Українці хочуть і будуть жити лише у вільній державі, у своїй Україні, яка неодмінно збережеться і яка неодмінно збереже свободу”.

Через 9 років після Революції Гідності битва за нашу незалежність триває. За самостійну, вільну і сильну Україну, європейські і демократичну, незалежну й цілісну. І жодного сумніву немає, що ми захистимо все це, що ми реалізуємо мрію українських героїв. Рабів до раю не пускають – це сенс українського тлумачення волі. Це причина, чому на нашій землі ворога не залишиться», – заявив Зеленський.

Переглянути цей допис в Instagram

Допис, поширений Володимир Зеленський (@zelenskiy_official)

Довідково

В Україні 20 лютого відзначається день памʼяті українців, як віддали своє життя під час Революції Гідності – Героїв Небесної Сотні.

Українські Національні Новини

Політика