rada-maye-ukhvaliti-50-zakonoproektiv-a-uryad-100-aktiv-dlya-vikonannya-ugodi-pro-asotsiatsiyu-z-yes-shmigal

Рада має ухвалити 50 законопроектів, а уряд 100 актів для виконання Угоди про асоціацію з ЄС - Шмигаль

 • 12103 переглядiв

КИЇВ. 21 жовтня. УНН. За результатами засідання комісії з питань координації виконання Угоди про асоціацію між Україною та ЄС сформовано дорожню карту – Верховна Рада має ухвалити 50 законопроектів, а уряд 100 нормативно-правових актів. Про це заявив на засіданні уряду Прем’єр-міністр України Денис Шмигаль, передає кореспондент УНН.

“Я запевняю, що наш уряд стане лідером євроінтеграційних прагнень України. Перед засіданням уряду ми провели установче засідання державної комісії з питань координації виконання Угоди про асоціацію між Україною та ЄС. Сформовано чітку дорожню карту, яка включає в себе прийняття фактично 50 законопроектів у ВР та 100 нормативно-правових актів на рівна Кабінету міністрів України. І все це має бути зроблено вже найближчим часом”, - сказав Шмигаль.

За його словами, у сьогоднішньому порядку денному вже винесено декілька актів щодо гармонізації українського законодавства з законодавством ЄС.

Нагадаємо, Шмигаль повідомив, що уряд підготував понад 100 нормативно-правових актів, спрямованих на впровадження євроінтеграційного законодавства, виконання Угоди про асоціацію України з ЄС.

Українські Національні Новини

Політика