rada-rozblokuvala-pidpisannya-zakonu-pro-reformuvannya-ukroboronpromu

Рада розблокувала підписання закону про реформування Укроборонпрому

 • 16688 переглядiв

КИЇВ. 20 липня. УНН. Верховна Рада на позачерговому засіданні розблокувала підписання закону № 3822 “Про особливості реформування підприємств оборонно-промислового комплексу державної форми власності", відхиливши усі три проекти постанов про скасування закону. Про це повідомляє кореспондент УНН.

Деталі

Зокрема, Рада відхилила проекти постанов №№3822-П, 3822-П1 і 3822-П2, які були зареєстровані депутатами від “Батьківщини”, та блокували підписання законопроекту № 3822, який стосується реформування “Укроборонпрому”.

Додамо

13 липня Верховна Рада в другому читанні та в цілому підтримала законопроект №3822 Про “реформу Укроборонпрому”.

Проектом акта №3822 врегульовується проведення реформування Концерну та його учасників у кілька етапів:

- підготовка учасників Концерну до реорганізації та перетворення Концерну на акціонерне товариство (передача майна, пакетів акцій, управління корпоративними правами);

- утворення галузевих бізнес-об’єднань в організаційно-правовій формі акціонерних товариств, а також утворення господарських товариств на базі підприємств, включених до складу Державного концерну "Укроборонпром".

Нагадаємо

На позачергове засідання Верховної Раді, яке відбулося сьогодні, зареєструвалися лише 99 народних депутатів.

Раніше спікер Верховної Ради Дмитро Разумков заявляв, що ВР може зібратися на позачергове засідання для можливого розблокування підписання законів стосовно судової реформи та реформи Укроборонпрому.

Для цього достатньо, аби за загадані вище проекти постанов проголосували менше ніж 226 депутатів.

Українські Національні Новини

Політика