rada-rozglyane-zvit-uryadu-ta-zaslukhaye-moz-pro-protidiyu-koronavirusu

Рада розгляне звіт уряду та заслухає МОЗ про протидію коронавірусу

 • 12776 переглядiв

КИЇВ. 21 лютого. УНН. Верховна Рада на ранковому засіданні у п'ятницю, 21 лютого, розгляне звіт уряду та заслухає представника Міністерства охорони здоров'я про протидію коронавірусу COVID-19 в Україні. Про це УНН повідомляє з посиланням на Інформаційне управління Апарату ВРУ.

"У п’ятницю, 21 лютого, згідно з порядком денним, відбудеться чергове пленарне засідання третьої сесії Верховної Ради України дев'ятого скликання, яке розпочнеться розглядом звіту Кабінету міністрів України про хід і результати виконання Програми діяльності Кабінету міністрів України у 2019 році, а також інформації Міністерства охорони здоров'я України про заходи, які вживаються для недопущення занесення і поширення в Україні коронавірусу", - йдеться у повідомленні.

Також у цей день Верховна Рада планує продовжити розгляд у другому читанні проекту закону №2178-10 про відкриття ринку сільськогосподарських земель.

Для включення до порядку денного та ухвалення рішення заплановано два законопроекти: про допуск підрозділів збройних сил інших держав на територію України у 2020 році для участі у багатонаціональних навчаннях та щодо набрання чинності положеннями стосовно Головнокомандувача, Генштабу ЗСУ, видів і окремих родів військ (сил).

Окрім того, заплановано розглянути у другому читанні проект закону "Про внесення змін до деяких законодавчих актів України у зв'язку з прийняттям ЗУ "Про запобігання корупції", №2500.

Нагадаємо, парламентарі розглядатимуть законопроект про ринок землі у другому читанні уже шостий день. Напередодні нардепи завершили розгляд 1192 поправок, не ухваливши жодної з них.

Українські Національні Новини

Політика