rada-rozpochala-pozachergove-zasidannya-schodo-nedoviri-do-ryaboshapki

Рада розпочала позачергове засідання щодо висловлення недовіри Рябошапці

 • 16795 переглядiв

КИЇВ. 5 березня. УНН. Верховна Рада України розпочала позачергове засідання на якому планує розглянути проект постанови щодо висловлення недовіри Генпрокурору Руслану Рябошапці, передає кореспондент УНН.

Так, парламентарі зібралися на позачергове засідання, на якому розглянуть лише одне питання – проект постанови про висловлення недовіри Генеральному прокурору Руслану Рябошапці. Відповідну постанову ініціювали кілька десятків народних депутатів, пізніше вона була підтримана парламентським комітетом з питань правоохоронної діяльності.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У "Слузі народу" назвали ім'я можливого наступника Рябошапки

Додамо, наразі ВР знаходиться в розгляді законопроекту про ринок землі. Проте, це вже вдруге нардепи збираються на позачергове засідання. Вчора, 4 березня, парламент збирався для ухвалення рішення про відставку уряду та схвалення нових членів Кабміну.

Нагадаємо, Президент України Володимир Зеленський заявив, що йому неважливо, як голосуватимуть депутати на позачерговому засіданні ВР щодо висловлення недовіри Генеральному прокурору України Руслану Рябошапці, оскільки він особисто вважає його роботу безрезультатною.

Українські Національні Новини

Політика