rada-skhvalila-priznachennya-sovgiri-svoyim-postiynim-predstavnikom-u-ksu

Рада схвалила призначення Совгирі своїм постійним представником у КСУ

 • 10852 переглядiв

КИЇВ. 16 жовтня. УНН. Верховна Рада України на пленарному засіданні ухвалила в цілому проект постанови №2265 про участь постійного представника ВРУ у конституційному провадженні, а також проект постанови №2266 про призначення на посаду постійного представника ВРУ у Конституційному суді народного депутата Ольги Совгирі, передає кореспондент УНН.

Так, на пленарному засіданні парламентарі в цілому ухвалили проект постанови №2265 про участь постійного представника ВРУ у конституційному провадженні. Відповідне рішення підтримали 239 народних депутатів України.

Окрім того, народні депутати ухвалили в цілому проект постанови №2266 про призначення народного депутата України Ольги Совгирі на посаду постійного представника ВРУ у Конституційному суді України. Ця постанова набирає чинності з дня її прийняття. Відповідне рішення підтримали 244 народних депутатів.

Раніше УНН повідомляв, що у парламенті зареєстрували проект постанови про призначення Ольги Совгирі постійним представником Верховної Ради України у Конституційному Суді України.

Додамо, Ольга Совгиря - народний депутат від "Слуги народу", заступник голови комітету, голова підкомітету з питань політичної реформи та конституційного права комітету ВР з питань правової політики, на момент обрання - викладачка кафедри конституційного права юридичного факультету, Київський національний університет імені Тараса Шевченка.

Українські Національні Новини

Політика