rada-sogodni-rozglyane-programu-diy-uryadu-ta-priznachennya-novikh-ministriv

Рада сьогодні розгляне програму дій уряду та призначення нових міністрів

 • 14448 переглядiв

КИЇВ. 4 червня. УНН. Верховна Рада на сьогоднішньому засіданні планує розглянути низку питань, зокрема Програму діяльності Кабінету міністрів України, а також постанови щодо призначення трьох нових урядовців. Про це повідомляє УНН із посиланням на сьогоднішній порядок денний Ради.

Так, парламентарі планують розглянути проект постанови №3330 про Програму діяльності Кабінету міністрів України, а також питання про звільнення та призначення членів уряду, зокрема на посади віце-прем’єр-міністра з питань європейської та євроатлантичної інтеграції, міністра культури та міністра захисту довкілля та природних ресурсів.

Окрім того, ВР планує розглянути президентський законопроект №2513 "про злодіїв в законі", законопроект №3228 про Митний тариф, №3398 про продовження ветеринарно-санітарного нагляду на кордоні, №2043 щодо захисту інформації.

Також планується розглянути внесення змін до деяких законів України щодо вдосконалення виборчого законодавства та проект постанови №3414 про захист прав дітей-сиріт.

Нагадаємо, що 13 квітня у Верховній Раді України зареєстрували проект постанови про Програму діяльності Кабінету міністрів України. Наразі документ не підтримало 13 комітетів ВР із 23.

Раніше УНН писав, що Рада відправить на доопрацювання програму дій уряду з ініціативи прем’єр-міністра Дениса Шмигаля.

Українські Національні Новини

Політика