rada-sogodni-rozglyane-zakonoproekt-pro-vikrivachiv-koruptsiyi

Рада сьогодні розгляне законопроект про викривачів корупції

 • 9960 переглядiв

КИЇВ. 17 жовтня. УНН. Верховна Рада України сьогодні на пленарному засіданні розгляне у другому читанні законопроект №1010 про викривачів корупції, а також проекти законів про управління безпекою автодоріг та про контроль за держвиплатами. Про це УНН повідомляє із посиланням на сайт ВРУ.

Так, у другому читанні парламентарі планують розглянути законопроекти про викривачів корупції (№1010), про управління безпекою автодоріг (№1061), про контроль за державними виплатами (№1231). А також проекти законів щодо внесення змін до Митного кодексу України (№1230) та оприлюднення депутатських запитів (№1036-1).

Окрім того, у першому читанні народні депутати планують розглянути проекти законів щодо удосконалення діяльності ДБР (№2116, №2116-1), про посилення відповідальності за закупівлю неякісних лікарських засобів за рахунок держбюджету (№1152,№1152-1), а також щодо удосконалення діяльності Державної прикордонної служби (№2161).

Також у порядку денному ВР розгляд проекту закону про ратифікацію угоди між урядом України та урядом Сполучених Штатів Америки для поліпшення виконання податкових правил й застосування положень закону США "Про податкові вимоги до іноземних рахунків".

Нагадаємо, вчора, 16 жовтня, ВРУ ухвалила законопроект щодо скорочення кількості суддів Верховного Суду, який під час підготовки до другого читання мав понад 300 правок.

Українські Національні Новини

Політика