rada-tsogo-tizhnya-planuye-rozglyanuti-pitannya-privatizatsiyi

Рада цього тижня планує розглянути питання приватизації

 • 9505 переглядiв

КИЇВ. 15 січня. УНН. Цього тижня Верховній Раді пропонується розглянути питання соціально-правового захисту військовослужбовців та членів їх сімей, а також приватизації держмайна. Про це під час засідання погоджувальної ради заявив спікер парламенту Андрій Парубій, передає кореспондент УНН.

"У порядку денному на розгляді є законопроект про деокупацію Донбасу. Після того, є документи менш об’ємні, поміж них є цілковито об’єднуючі, такі як про соціально-правовий захист військовослужбовців та членів їх сімей. Я переконаний, що цей блок питань безпеки і оборони ми пройдемо позитивно", - заявив А.Парубій.

Спікер ВР додав, що в середу, окрім традиційних питань ратифікацій документів, пропонується почати розгляд законопроекти економічного блоку питань.

"У середу пропонується питання ратифікації, а оскільки на середу пропонується блок питань економічної політики, я буду пропонувати, щоб у середу ми розпочали з об’ємного законопроекту, який планується на четвер. В четвер у нас плануються два дуже важливих законопроекти - про приватизацію державного майна, загалом є 731 правка, і другий закон - законопроект про товариства з обмеженою та додатковою відповідальністю - він має 503 правки. Якщо не буде заперечень, щоб в середу почати розгляд одного з них, і менше витрачати час на обговорення", - уточнив А.Парубій.

Нагадаємо, Верховна Рада розпочне роботу з законопроекту про деокупацію Донбасу.

Українські Національні Новини

Політика