rada-u-chetver-prodovzhit-rozglyad-zakonoproektu-pro-antikoruptsiyniy-sud

Рада у четвер продовжить розгляд законопроекту про Антикорупційний суд

 • 7964 переглядiв

КИЇВ. 7 червня. УНН. Верховна Рада у четвер планує продовжити розгляд президентського законопроекту про Антикорупційний суд. Про це сказано у порядку денному сьогоднішнього пленарного засідання, передає кореспондент УНН.

Також серед іншого парламентарі вкотре спробують призначити аудитора НАБУ і визначитися стосовно низки змін до Кримінального, Кримінального процесуального кодексів та Кодексу про адміністративні правопорушення, а також розглянуть пропозиції Президента до законопроектів про дипломатичну службу та приватну детективну діяльність.

Крім цього депутати мають намір визначитися стосовно низки змін до законодавства щодо стримування збройної агресії Російської Федерації, а також знову спробують розглянути низку законопроектів про Національне бюро фінансової безпеки та законопроекти щодо запровадження накопичувальної системи загальнообов'язкового державного пенсійного страхування, стимулювання використання побутових відходів як альтернативного джерела енергії, щодо внесення змін до Податкового кодексу (стосовно оподаткування розміщення побутових відходів).

У порядку денному також передбачено розгляд проектів постанов стосовно перейменування населених пунктів.

Нагадаємо, до початку засідання ВР заплановано засідання фракції БПП, на якому очікують і Президента України Петра Порошенка.

Голова Верховної Ради Андрій Парубій очікує, що 7 червня пройде голосування щодо законопроекту про Антикорупційний суд.

Українські Національні Новини

Політика