rada-u-vivtorok-planuye-prodovzhiti-rozglyad-zakonoproektu-pro-antikoruptsiyniy-sud

Рада у вівторок планує продовжити розгляд законопроекту про Антикорупційний суд

 • 8328 переглядiв

КИЇВ. 5 червня. УНН. Верховна Рада на пленарному засіданні у вівторок планує продовжити розгляд президентського законопроекту про Вищий антикорупційний суд. Про це сказано у порядку денному сьогоднішнього пленарного засідання, передає кореспондент УНН.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Гройсман готовий піти в відставку, якщо не буде створений Антикорупційний суд

Також серед іншого парламентарі мають намір розглянути низку законопроектів стосовно змін до Кримінального кодексу та Кодексу про адміністративні правопорушення, про внесення змін до деяких законів України у зв'язку із прийняттям закону України "Про особливості державної політики із забезпечення державного суверенітету України на тимчасово окупованих територіях у Донецькій та Луганській областях", про внесення змін до розділу ХХ "Перехідні положення" Податкового кодексу України (щодо відносин, пов'язаних із здійсненням заходів із забезпечення національної безпеки і оборони, відсічі і стримування збройної агресії Російської Федерації у Донецькій та Луганській областях) та змін з аналогічного питання до Митного кодексу.

Крім цього парламентарі збираються визначитися стосовно проекту закону про внесення змін до деяких законодавчих актів України щодо регулювання переказу коштів та урядового законопроекту про внесення змін до деяких законів України щодо реформування системи екологічного та радіологічного контролю у пунктах пропуску, а також низки законопроектів стосовно створення Національного бюро фінансової безпеки, проекту закону про внесення змін до деяких законодавчих актів України щодо запровадження накопичувальної системи загальнообов'язкового державного пенсійного страхування та змін до Податкового кодексу (щодо оподаткування розміщення побутових відходів).

Нагадаємо, у МВФ висловили позицію щодо спірного моменту про Антикорупційний суд.

Українські Національні Новини

Політика