rada-ukraina-nato-provela-zasidannia-pislia-atak-rf-na-krytychnu-infrastrukturu-umierov-zaklykav-nadaty-bilshe-ppo

Рада Україна-НАТО провела засідання після атак рф на критичну інфраструктуру: Умєров закликав надати більше ППО

 • 28587 переглядiв

Україна скликала позачергове засідання Ради Україна-НАТО, щоб поінформувати союзників про ракетні атаки росії на критичну інфраструктуру і звернутися до членів НАТО з проханням надати додаткові системи протиповітряної оборони.

Позачергове засідання Ради Україна-НАТО на рівні послів відбулося сьогодні у Брюсселі. Україна закликала західних союзників надати додаткові засоби протиповітряної оборони на тлі атак рф на критичну інфраструктуру, повідомили у місії України при Альянсі, пише УНН.

Деталі

"Сьогодні за ініціативи України було скликано позачергове засідання Ради Україна-НАТО у відповідь на ракетні удари росії по українських об'єктах критичної інфраструктури", - повідомили у місії і X.

Як вказано, зустріч відбулася в штаб-квартирі НАТО на рівні послів.

Міністр оборони Рустем Умєров поінформував союзників про наслідки атак росії та заходи у відповідь, які вживає Україна. Він закликав країни-члени НАТО надати додаткові системи ППО та ракети для захисту українських міст і громадян

- вказали у місії.

"Україна наразі єдина у світі майже щодня зазнає атак балістикою, Patriot мають бути тут": Кулеба назвав три результати посилення ППО27.03.24, 16:31 • [views_0]