rada-utvorila-tsk-schodo-vidnovlennya-teritorialnoyi-tsilisnosti

Рада утворила ТСК щодо відновлення територіальної цілісності

 • 10341 переглядiв

КИЇВ. 17 жовтня. УНН. Парламентарі ухвалили за основу і в цілому проект постанови №2268 про утворення тимчасової спеціальної комісії ВРУ щодо відновлення територіальної цілісності та забезпечення суверенітету України, передає кореспондент УНН.

Так, сьогодні на пленарному засіданні парламентарі включили до порядку денного проект постанови №2268 про утворення тимчасової спеціальної комісії ВРУ з питань формування і реалізації державної політики щодо відновлення територіальної цілісності та забезпечення суверенітету України. Відповідне рішення підтримали 316 народних депутатів України.
Додамо, що 15 жовтня в Раді був зареєстрований проект постанови щодо створення тимчасової спеціальної комісії по відновленню територіальної цілісності України.

Нагадаємо, 16 жовтня перший заступник голови фракції "Слуга народу" Олександр Корнієнко повідомив, що постанову про створення тимчасової слідчої комісії щодо відновлення територіальної цілісності України у Верховній Раді ухвалять не пізніше наступного сесійного тижня.

Українські Національні Новини

Політика