rada-vidpravila-na-doopratsyuvannya-zakonoproekt-schodo-priskorennya-deregulyatsiyi-dlya-biznesu

Рада відправила на доопрацювання законопроект щодо прискорення дерегуляції для бізнесу

 • 9828 переглядiв

КИЇВ. 17 жовтня. УНН. Рада відправила на повторне перше читання законопроект №1067 про внесення змін до деяких законодавчих актів України та визнання таким, що втратив чинність, Закону України "Про перелік документів дозвільного характеру у сфері господарської діяльності" щодо прискорення дерегуляції у сфері господарської діяльності. Відповідне рішення підтримали 281 народний депутат України, передає кореспондент УНН.

Законопроект №1067 про внесення змін до деяких законодавчих актів України та визнання таким, що втратив чинність, Закону України "Про перелік документів дозвільного характеру у сфері господарської діяльності" щодо прискорення дерегуляції у сфері господарської діяльності передбачає запровадження механізмів своєчасного та ефективного реагування держави на запити бізнесу, громадян та інвесторів, пов’язані із необхідністю удосконалення, спрощення відповідних адміністративних та дозвільно-погоджувальних процедур, проведення ефективної дерегуляції у сфері господарської діяльності, обрання належних інструментів державного регулювання доступу до ринків з використанням ризико-орієнтовного підходу.

Нагадаємо, 2 жовтня парламент ухвалив в цілому законопроект №1060 щодо удосконалення порядку ліцензування господарської діяльності. Відповідне рішення підтримали 301 народний депутат.

Українські Національні Новини

Політика