rada-ye-odnim-z-golovnikh-promouteriv-realizatsiyi-zavdan-skhidnogo-partnerstva-razumkov

Рада є одним з головних промоутерів реалізації завдань Східного партнерства - Разумков

 • 11308 переглядiв

КИЇВ. 30 жовтня. УНН. Верховна Рада України є одним з головних промоутерів реалізації 20 ключових завдань Східного партнерства на період до 2020 року. Про це заявив голова Верховної Ради України Дмитро Разумков під час зустрічі з представниками Бюро Парламентської асамблеї ЄС – Східні сусіди (ПА ЄВРОНЕСТ), передає УНН з посиланням на Інформаційне управління Апарату ВР.

"Парламент є одним із головних промоутерів реалізації 20 ключових завдань Східного партнерства, які стоять перед Україною до 2020 року", – підкреслив Разумков.

За його словами, наразі перед Україною на шляху реформ постають значні виклики, і висловив сподівання на підтримку з боку європейських країн.

Він наголосив, що серед напрямів спільної діяльності у першу чергу стоять питання захисту національних інтересів, зокрема, у сфері енергетичної безпеки. Як зазначив спікер ВРУ, йдеться про непередбачувані наслідки запуску "Північного потоку-2". Голова Верховної Ради також додав, що існує багато інших викликів, серед яких гібридні загрози, питання кібербезпеки тощо.

Дмитро Разумков запевнив учасників зустрічі у готовності парламенту України до поглиблення співпраці та висловив сподівання на відповідну позицію з боку ПА ЄВРОНЕСТ.

Нагадаємо, 22 жовтня під час установчого засідання Постійна делегація Верховної Ради України в Парламентській асамблеї ЄС – Східні сусіди (ПА ЄВРОНЕСТ) обрала своїм главою народного депутата Івана Крулька.

Українські Національні Новини

Політика

    Популярні

    Новини по темі

    Поліція знайшла 12 мігрантів у холодильній фурі в Бельгії

     • 18310 переглядiв

    Пільговики зменшили борги перед Нафтогазом за газ на 1,7%

     • 9198 переглядiв