rada-zavtra-planuye-rozglyanuti-prezidentskiy-zakonoproekt-schodo-vdoskonalennya-diyalnosti-sbu

Рада завтра планує розглянути президентський законопроект щодо вдосконалення діяльності СБУ

 • 13365 переглядiв

КИЇВ. 19 травня. УНН. Верховна Рада України на завтрашньому засіданні планує розглянути низку законопроектів, зокрема, законопроект щодо удосконалення організаційно-правових засад діяльності Служби безпеки України, поданий Президентом Володимиром Зеленським. Про це повідомляє УНН із посиланням на порядок денний ВР.

Так, парламентарі планують розглянути президентський законопроект №3196 щодо удосконалення організаційно-правових засад діяльності Служби безпеки України, законопроект №3012 щодо приватизації земель державних і комунальних сільськогосподарських підприємств, установ та організацій, №0958 про внесення змін до законодавства щодо запобігання надмірному тиску на суб'єктів господарювання заходів державного нагляду за додержанням законодавства про працю та зайнятість населення.

Також планується повторно розглянути ЗУ "Про внесення змін до Закону України "Про загальнообов'язкове державне пенсійне страхування" щодо удосконалення пенсійного забезпечення" з пропозиціями Президента України.

Окрім того, у ВР планують розглянути законопроект №2515 щодо посилення адміністративної відповідальності за незаконну торгівлю пальним, а також звіт ТСК ВР з питань правового статусу ветеранів війни за шість місяців діяльності.

Нагадаємо, голова профільного комітету подав на доопрацювання законопроект про внесення змін до Закону України "Про Службу безпеки України" щодо удосконалення організаційно-правових засад діяльності Служби безпеки України на доопрацювання.

Українські Національні Новини

Політика