rada-zminila-zakon-pro-vikoristannya-zemel-oboroni

Рада змінила закон про використання земель оборони

 • 11678 переглядiв

КИЇВ. 14 листопада. УНН. Парламентарі ухвалили законопроект щодо змін до закону про використання земель оборони. Відповідне рішення ухвалили 334 народних депутати, передає кореспондент УНН.

Закон України “Про внесення зміни до статті 4 Закону України "Про використання земель оборони" направлений на вдосконалення та прискорення процесу розміщення засобів ЗНС ОЦВС, підвищення ефективності використання виділених земельних ділянок.

Прийняття Закону України сприятиме створенню більш тісної взаємодії підрозділів ОЦВС та підрозділів Міністерства оборони України в частині організації використання повітряного простору як у мирний час, так і в особливий період.

Подальше врегулювання процесу використання земель оборони для розміщення засобів зв'язку, навігації та спостереження (радіотехнічного забезпечення), що належать підрозділам об'єднаної цивільно-військової системи організації повітряного руху України, сприятиме ефективнішому використанню вже виділених земельних ділянок, дасть змогу не виводити з користування землі іншого призначення для розміщення засобів ЗНС, зменшити витрати на створення енергетичної, транспортної та соціальної інфраструктур під час введення в експлуатацію нових засобів.

Нагадаємо, народні депутати України, при заблокованій фракцією "Опозиційна платформа - за життя" трибуні й крики "Ганьба!", ухвалили в першому читанні законопроект 2178-10 щодо запровадження ринку землі

Українські Національні Новини

Політика