rada-znyala-z-rozglyadu-zakonoproekti-schodo-orendi-derzhmayna-ta-rozvitku-promvirobnitstva

Рада зняла з розгляду законопроекти щодо оренди держмайна та розвитку промвиробництва

 • 9404 переглядiв

КИЇВ. 29 жовтня. УНН. Народні депутати України зняли з розгляду проект закону №0876 про внесення змін до Закону України "Про оренду державного і комунального майна", а також законопреокт №0878 щодо сприяння розвитку промислового виробництва та малого і середнього підприємництва, передає кореспондент УНН.

Законопроект №0876 підготовлений з метою створення додаткових умов для розвитку системи освіти України; забезпечення розвитку мережі дошкільних навчальних закладів незалежно від підпорядкування, типу і форми власності, що повинно задовольняти освітні потреби кожної людини відповідно до її інтересів, здібностей та потреб суспільства, в першу чергу, в наданні дошкільної освіти.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: ВР посилила відповідальність за неправильне перевезення дітей

За інформацією профільного комітету законопроект втратив свою актуальність. Рішення про зняття з розгляду підтримало 295 народних депутатів України.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У Раді узгодили законопроект про виведення заготівлі металобрухту з тіні

Окрім того, 262 народні депутати підтримали рішення зняти з розгляду законопреокт №0878 "Купуй українське, плати українцям" (про внесення змін до деяких законодавчих актів України щодо сприяння розвитку промислового виробництва та малого і середнього підприємництва). Метою законопроекту є макрофінансова стабілізація, поліпшення економічного становища України, створення нових робочих місць та підвищення доходів громадян.

Українські Національні Новини

Політика