radbez-oon-sogodni-zaslukhaye-zvit-pro-gumanitarnu-situatsiyu-na-donbasi

Радбез ООН сьогодні заслухає звіт про гуманітарну ситуацію на Донбасі

 • 9075 переглядiв

КИЇВ. 29 травня. УНН. Сьогодні о 22.00 у Нью-Йорку відбудеться засідання Ради Безпеки ООН щодо ситуації в Україні за участі Глави МЗС України Павла Клімкіна, передає УНН.

"Важливе засідання Ради Безпеки ООН про ситуацію в Україні, ініційоване польськими друзями... Буде цікавій дипломатичний бій з агресором" - написав директор департаменту політики і комунікацій МЗС України Олексій Макеєв у Twitter.

У прес-службі ООН також відзначили, що під час засідання РБ щодо України члени Радбезу заслухають серед іншого звіт про гуманітарну ситуацію на сході країни.

Тим часом, перед засіданням РБ ООН, Клімкін провів низку зустрічей. Зокрема глава МЗС України обговорив із заступником Генерального секретаря ООН з політичних питань Р.ДіКарло ситуацію на Донбасі та в тимчасово окупованому Криму.

Як повідомляв УНН, голова зовнішньополітичного відомства України Павло Клімкін перебуватиме 28-29 травня з робочим візитом у Нью-Йорку для участі у брифінгу Ради Безпеки ООН з метою обговорення наслідків російської агресії проти України, і шляхів врегулювання конфлікту.

В ходе заседания СБ ООН по Украине (15.00.по НЙ, 22.00 мск) члены Совбеза заслушают среди прочего отчет о гуманитарной ситуации на востоке страны https://t.co/9Hotra1suQ

— ООН (@UnitedNationsRU) 29 травня 2018 р.

Українські Національні Новини

Політика