radi-rekomenduvali-dozvoliti-vidstrochku-vid-prizovu-dlya-deyakikh-kategoriy-gromadyan

Раді рекомендували дозволити відстрочку від призову для деяких категорій громадян

 • 20574 переглядiв

КИЇВ. 15 жовтня. УНН. Парламентський комітет з питань національної безпеки, оборони та розвідки рекомендував Раді ухвалити за основу та в цілому законопроект щодо відстрочки від призову на строкову службу деяких категорій громадян. Про це повідомляє УНН із посиланням на пресслужбу Апарату ВРУ.

"Розглянувши проект Закону про внесення зміни до статті 17 ЗУ "Про військовий обов'язок і військову службу" щодо відстрочки від призову на строкову військову службу деяких категорій громадян №3689, народні депутати ухвалили рішення рекомендувати ВР включити законопроект до порядку денного четвертої сесії та за результатами розгляду законопроекту в першому читанні прийняти його за основу та в цілому", - йдеться у повідомленні.

Законопроектом пропонується врегулювати питання, пов’язані з наданням відстрочки від призову на строкову військову службу для продовження професійної діяльності особам рядового і начальницького складу служби цивільного захисту, прийнятим на службу до органів та підрозділів ДСНС.

Нагадаємо, з 1 жовтня, в Україні розпочався осінній призов на строкову службу в армії, який триватиме до кінця грудня 2020 року.

Українські Національні Новини

Політика