radi-zaproponuvali-zaboroniti-akustichne-nasilstvo-u-marshrutkakh

Раді запропонували заборонити акустичне насильство у маршрутках

 • 23614 переглядiв

КИЇВ. 5 лютого. УНН. У Верховній Раді зареєстрували законопроект щодо заборони акустичного насильства в пасажирському транспорті. Про це повідомляється на сайті парламенту, передає УНН.

Проект закону №3006 від 4 лютого наразі передано на розгляд керівництву парламенту. Водночас його тексту поки не оприлюднено.

Зі слів одного із ініціаторів законопроекту, народного депутата Володимира В'ятровича, законопроект №3006 покликаний покласти край акустичному насильству в пасажирському транспорті.

"Ухваливши цей законопроєкт, парламент запровадить в Україні правила, які діють в усьому цивілізованому світі. Пасажири на всіх видах транспорту зможуть їхати в тиші, а не доводити водіям своє право не слухати звуки "шансону" чи якогось серіалу. Трансляція звуку музики чи фільмів на пасажирських рейсах дозволятиметься лише через навушники. Сподіваюся, парламент не зволікатиме з ухваленням цього закону", - зазначив нардеп.

Нагадаємо, нещодавно госпітальєрку та волонтерку, які просили вимкнути російський серіал, висадили з автобуса. У Мінветеранів відреагували на інцидент із російськомовним серіалом в автобусі.

Українські Національні Новини

Політика