radikal-ribalka-vitrativ-ponad-2-mln-grn-na-piar

Радикал Рибалка витратив понад 2 млн грн на піар

 • 10569 переглядiв

КИЇВ. 2 квітня. УНН. Народний депутат від РПЛ Сергій Рибалка подав електронну декларацію за 2018 рік, передає УНН із посиланням на документ, оприлюднений на сайті НАЗК.

За даними декларації нардепа, у минулому році на розміщення зовнішньої реклами по Україні радикал витратив 1 млн 99,8 тис. грн.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Неплатник аліментів Рибалка розщедрився на 1,4 млн грн для Ляшка

Крім того, за даними документу у 2018 році Рибалка витратив на інформаційно-консультаційні послуги 1 млн 269,7 тис. грн. Відповідні видатки радикал здійснив у США.

Як писав УНН, щедрість Рибалки досить вибіркова: коли для партії та на піар не шкода, то для власної дитини нардеп заборгував понад 3 млн грн аліментів. Рибалка не платив ці кошти протягом 20 місяців з часу відповідного рішення Печерського суду. 

Аліменти радикал потім перерахував, однак тільки після того, як до нього навідалася виконавча служба.

Відбілитися від іміджу злісного неплатника аліментів соратник Ляшка вирішив за допомогою суду, а власне, судді Апеляційного суду м. Києва Валентини Кравець. Остання хоч і винесла рішення на користь Рибалки (у спорі через новину УНН), проте, ані честі, ані гідності це йому не додало.

Нагадаємо, редакція готує позов до Верховного суду України проти Рибалки, а про упередженість Кравець поінформує Вищу раду правосуддя. 

Українські Національні Новини

Політика