radnik-yermaka-pro-intervyu-mashi-fokinoyi-kolomoyskiy-lyubit-potroliti-zelenskogo

Радник Єрмака про інтерв'ю Маші Фокіної: Коломойський любить потролити Зеленського

 • 16333 переглядiв

КИЇВ. 17 вересня. УНН. Олігарх і власник медіахолдингу "1+1" Ігор Коломойський "іноді любить потролити" Президента України Володимира Зеленського. Про це заявив в інтерв'ю "Радіо НВ" радник глави ОП Михайло Подоляк, коментуючи вихід інтерв'ю внучки заступника голови української делегації у ТКГ Вітольда Фокіна на телеканалі олігарха, передає УНН.

"(Коломойський - ред.) не грає проти (Зеленського - ред.), просто іноді любить потролити в рамках якогось свого розуміння світоустрою і т.д.", - розповів Подоляк.

Радник Єрмака також заперечує, що інтерв'ю було розміщено на телеканалі у політичних цілях.

"У цьому немає політики, подвійного сенсу, якоїсь історії реального призначення Фокіна у ТКГ; у цьому немає нічого, крім, власне, маленького "жовтого", скандального фрагментарного інтерв'ю", - зазначив він.

Нагадаємо, внучка першого прем'єр-міністра України Вітольда Фокіна Марія Фокіна в ефірі програми "Світське життя" заявила, що познайомила екс-прем'єра з керівником Офісу Президента Андрієм Єрмаком і причетна до рішення щодо його входження до складу Тристоронньої контактної групи в Мінську.

Так, у серпні Президент Володимир Зеленський ввів до складу делегації України для участі у Тристоронній контактній групі щодо мирного врегулювання ситуації на Донбасі (ТКГ) прем'єр-міністра України у 1990-1992 роках Вітольда Фокіна.

Як повідомлялося, у ЗМІ опублікували інформацію, що перший прем'єр-міністр України, заступник голови української делегації на переговорах в Мінську Вітольд Фокін раніше заявив, що виступає за надання особливого статусу всій території Донецької та Луганської областей, а не тільки їх окупованій частині. Пізніше представник України в ТКГ Сергій Гармаш зазначив після розмови з ним, що Фокін просто "не зорієнтувався у цих каламутних водах", а його слова були вирвані із контексту.

Українські Національні Новини

Політика

    Популярні

    Новини по темі

    Навального висунули на Нобелівську премію миру

     • 21822 переглядiв

    За помічника нардепа Юрченка внесли заставу

     • 10714 переглядiв