raketa-iz-sektora-gazi-prizemlilasya-na-pivdni-izrayilyu

Ракета із сектора Гази приземлилася на півдні Ізраїлю

 • 532258 переглядiв

КИЇВ. 19 березня. УНН. У суботу ракета, яка була випущена із сектора Гази, потрапила на відкриту місцевість на півдні Ізраїлю. Про це повідомили ізраїльські військові, пише УНН з посиланням на Сіньхуа.

Деталі

За повідомленнями ізраїльських ЗМІ, термінових повідомлень про поранених та заяв про відповідальність за напад не надходило.

Доповнення

Ракетний обстріл стався під час загострення напруженості між ізраїльтянами та палестинцями. З початку 2022 року понад 80 палестинців було вбито ізраїльськими військами, а 14 ізраїльтян загинули внаслідок атак палестинських бойовиків.

За інформацією представників палестинської охорони здоров'я, цього тижня четверо палестинців, у тому числі підлітка, було вбито в ході ізраїльського військового рейду в місті Дженін на Західному березі. Після рейду палестинський ісламський джихад заприсягся помститися.

Очікується, що напруженість між країнами загостриться у найближчий час, коли у квітні накладуться за датами священний для мусульман місяць Рамадан та тижневе єврейське свято Песах.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Елітні офіцери ізраїльської армії планують недільний страйк

Українські Національні Новини

Війна