raketna-ataka-rf-na-kriviy-rig-kilkist-postrazhdalikh-zrosla-do-31-sered-nikh-chetvero-ditey

Ракетна атака рф на Кривий Ріг: кількість постраждалих зросла до 31, серед них - четверо дітей

 • 2093315 переглядiв

КИЇВ. 31 липня. УНН. У Кривому Розі внаслідок ранкового ракетного удару російських військ двоє людей загинули, кількість постраждалих зросла до 31, серед поранених - четверо дітей, повідомили у понеділок голова Дніпропетровської ОВА Сергій Лисак та в Офісі Генпрокурора, пише УНН.

Цитата

"За даними слідства, 31 липня 2023 року військові рф нанесли ракетний удар по місту Кривий Ріг. Ворожі ракети влучили у багатоповерховий будинок та навчальний заклад. За попередніми даними, двоє людей загинуло, 25 травмовано. Серед потерпілих четверо дітей", - повідомили в Офісі Генпрокурора.

"Двоє загиблих... А ще 31 постраждалий. З рваними та різаними ранами, переломами та мінно-вибуховими травмами. З пораненнями четверо дітей. Такі наслідки удару по Кривому Рогу на зараз. Стан більшості людей – задовільний. Двоє важких", - уточнив згодом Лисак у Telegram.

Деталі

Як вказали в прокуратурі, рятувально-пошукові роботи тривають. Встановлюється точна кількість потерпілих.

Розпочато досудове розслідування у кримінальному провадженні за фактом порушення законів та звичаїв війни, поєднаного з умисним вбивством (ч. 1 ст. 438 КК України).

Доповнення

31 липня російські війська поцілили по Кривому Рогу двома ракетами. Кількість загиблих збільшилася до двох осіб.

Українські Національні Новини

Війна