raketna-ataka-rf-na-kyiv-vidomo-vzhe-pro-10-postrazhdalykh

Ракетна атака рф на Київ: відомо вже про 10 постраждалих

 • 29910 переглядiв

Внаслідок російського ракетного обстрілу Печерського району Києва постраждали 10 осіб, 16-річна дівчина була госпіталізована і згодом виписана, в той час як рятувальники продовжують розбирати завали зруйнованої будівлі.

У результаті ранкової ракетної атаки російських військ на Київ постраждали вже 10 людей, 16-річна дівчина була госпіталізована і згодом виписана, у той час як рятувальники продовжують розбирати завали зруйнованої будівлі. Про це повідомив у понеділок мер столиці Віталій Кличко, пише УНН.

Уже 10 постраждалих у Печерському районі столиці. Двоє з них були госпіталізовані. Наразі в лікарні залишається одна постраждала, другу - 16-річну дівчину, вже виписали. Іншим постраждалим медики надали допомогу на місці

- написав Кличко.

З його слів, рятувальники продовжують розбирати завали зруйнованої будівлі.

Деталі

Тим часом у КМВА надали оновлення інформації щодо наслідків ракетного удару по Києву:

  • Печерський район. Пошкоджено багатоповерхову нежитлову будівлю. Руйнація на площі приблизно 100 м.кв. Без послідуючого горіння. Рятувальні роботи тривають.
  • Солом'янський район. Пошкоджений два приватних будинки. Інформація щодо постраждалих не надходила.
  • Голосіївський район. Падіння уламків в лісосмузі. Інформація щодо постраждалих не надходила.
  • Дарницький район. Падіння уламків на територію приватної забудови. Пошкодження вікон приватного будинку та загорання нежитлового приміщення. Інформація щодо постраждалих не надходила.

"На цю хвилину - без загиблих", - зазначили у КМВА.

Нагадаємо

25 березня Київ зазнав третьої ракетної атаки рф за 5 днів. У ПС ЗСУ повідомляли про знищення двох балістичних ракет, які ворог випустив з окупованого Криму. За даними керівника ЦПД при РНБО, під час сьогоднішньої атаки на Київ росіяни використовували ракету "Циркон".

Серед постраждалих - неповнолітня дівчина, яку було госпіталізовано в "Охмадит", та дві вагітні жінки