raketna-ataka-rf-na-mykolaiv-odna-liudyna-zahynula-9-otrymaly-poranennia-u-tomu-chysli-dity

Ракетна атака рф на Миколаїв: одна людина загинула, 9 отримали поранення, у тому числі діти

 • 29553 переглядiв

17 березня внаслідок ракетного обстрілу ворогом інфраструктурного об'єкту в Миколаєві одна людина загинула, дев'ять отримали поранення, в тому числі двоє дітей, а також було пошкоджено будівлі, автомобілі та інфраструктуру.

Внаслідок ракетної атаки російських військ на інфраструктурний об'єкт у Миколаєві 17 березня одна людина загинула, дев'ять отримали поранення, в тому числі двоє дітей, а також було пошкоджено будівлі, автомобілі та інфраструктуру, повідомив у понеділок голова Миколаївської ОВА Віталій Кім, пише УНН.

Удень, 17 березня, о 13:55 та 14:07 ворог вдарив балістикою по інфраструктурному обʼєкту в Миколаєві, випустивши з тимчасово окупованого Криму дві ракети, ймовірно Іскандер-М. Внаслідок ракетної атаки в лікарні загинула одна людина, ще дев’ятеро людей отримали поранення, з них двоє дітей

- написав Кім у Telegram.

Деталі

З його слів, постраждалим у Миколаєві надається вся необхідна медична допомога. "Пошкоджено приватні та багатоквартирні будинки, цивільні автомобілі. Також зруйновані ділянки мережі зовнішнього освітлення, частина трамвайних колій та контактної мережі. Ведуться відновлювальні роботи", - додав він.

Також, з його слів, учора, 17 березня, об 11:39 ворожі артилерійські обстріли фіксувалися по акваторії Очаківської громади. Постраждалих немає.

17.03.24, 14:26 • [views_0]