raketniy-udar-na-donechchini-okupanti-vluchili-u-zhitloviy-budinok-12-postrazhdalikh-sered-niz-diti

росіяни вночі завдали ракетний удар по Кураховому: 12 постраждалих, серед них - діти

 • 138772 переглядiв

КИЇВ. 21 вересня. УНН. Російські окупанти сьогодні вночі обстрілювали Донецьку область. У місті Курахове ворожа ракета влучила у житловий будинок, серед поранених є діти. Про це повідомив голова Донецької ОВА Павло Кириленко в Telegram, інформує УНН.

Цитата

«У Покровському районі вночі росіяни завдали ракетного удару по Кураховому – влучили у будинок. За попередньою інформацією, поранено 12 людей, у тому числі 2 дитини. Ще 1 людина може бути під завалами. ДСНС продовжує рятувальну операцію», - ідеться у повідомленні Кириленка.

Деталі

За його інформацією, у Волноваському районі під обстріли потрапили села Вільне Поле, Бурлацьке та Новоукраїнка. В останньому снаряд влучив на подвір’я одного з будинків - інформацію про постраждалих та обсяги руйнувань уточнюються. 

Очільник регіону зазначив, що всю ніч тривали обстріли Костянтинівської громади. Без постраждалих.

«У Бахмутському районі Бахмут та Сіверськ зазнали авіаударів. У Бахмуті зруйновано футбольний майданчик, у Сіверську наслідки встановлюємо. На ранок Торецьк потрапив під артобстріл – пошкоджено адміністративну будівлю. Ніхто з цивільних не постраждав», - додав Кириленко в Telegram.

Доповнення 

Російські окупаційні війська продовжують обстрілювати населені пункти Донецької області. За добу внаслідок чого загинули шестеро мирних жителів, ще двадцять отримали поранення. 

Українські Національні Новини

Війна

    Популярні

    Новини по темі

    У рф збираються призвати 300 тисяч резервістів - шойгу

     • 197838 переглядiв

    Уже 764 дитини отримали поранення у війні рф проти України

     • 84742 переглядiв

    Чи буде дешева гречка – розповів економіст

     • 303952 переглядiв

    путін заявив про часткову мобілізацію в рф

     • 185628 переглядiв