raketniy-udar-po-brovarakh-chastina-budinkiv-zalishilasya-bez-svitla-ta-vodi

Ракетний удар по Броварах: частина будинків залишилася без світла та води

 • 214087 переглядiв

КИЇВ. 17 квітня. УНН. Внаслідок ракетного удару по Броварах Київської області частина будинків залишилася без світла та електропостачання, жертв та постраждалих немає. Про це повідомив міський голова Броварів Ігор Сапожко, пише УНН.

Цитата

“Повністю розумію ваше занепокоєння та купу питань з приводу ранкової ракетної атаки по Броварах. З відомих всім причин не можу надавати подробиць цього інциденту. Тому хочу проінформувати вас про те, як відбувається робота з ліквідації наслідків ракетної атаки”, – зазначив мер.

Деталі

Пошкоджено об’єкти міської інфраструктури, внаслідок цього виникли перебої з електропостачанням та водопостачанням у місті.

Залишилась без світла частина будинків на таких вулицях: Броварської Сотні, Володимира Великого, Гагаріна, Героїв Небесної Сотні, Київська, Короленка, Марії Лагунової, бульв. Незалежності, Олімпійська, Поповича, Сергія Москаленка, Симона Петлюри, Симоненка, Шевченка. Наразі у Броварах задіяні всі відповідні служби для ліквідації наслідків ворожої атаки.

“Ситуація поступово налагоджується, робимо аварійні переключення, щоб забезпечити електропостачання по всьому місту. Також виправляємо ситуацію по водопостачанню та водовідведенню, що теж потребує певного часу. У місті працюють всі бювети. І найголовніше. За попередніми даними, обійшлося без жертв та постраждалих”, – наголосив він.

Додамо

Як інформував УНН, сьогодні зранку російські окупанти завдали ракетного удару по Броварах під Києвом, внаслідок чого було пошкоджено інфраструктуру.

Українські Національні Новини

Кримінал та НП