raketniy-udar-po-budinku-v-zaporizhzhi-z-pid-zavaliv-distali-tilo-sche-odnogo-zagiblogo

Ракетний удар по будинку в Запоріжжі: з-під завалів дістали тіло ще одного загиблого

 • 120022 переглядiв

КИЇВ. 13 жовтня. УНН. У Запоріжжі з-під завалів багатоповерхового будинку, підʼїзд якого знищила російська ракета 9 жовтня, дістали ще одну загиблу людину. Про це повідомив секретар Запорізької міськради Анатолій Куртєв, передає УНН.

Цитата

«У багатоповерхівці, підʼїзд якої 9 жовтня знищила ворожа ракета, продовжуються пошукові та аварійні роботи. На жаль, на цей час під завалами знайдено ще одного загиблого», - написав Куртєв.

Деталі

За його словами, більше тридцяти мешканців цього будинку зараз тимчасово проживають в одному з міських ТІЦів. Людей там забезпечують харчуванням. Також мешканці двох під’їздів з дозволу спеціалістів змогли зайти до своїх квартир та забрати свої особисті речі.

«Для попередження подальшого руйнування будинку проводиться укріплення конструкцій. Встановлюються підпорки з використанням лісу-кругляку, наданим компанією «Метінвест», - повідомив Куртєв.

Він зазначив, що усього в пошукових та аварійних роботах задіяно 60 людей та 14 одиниць техніки ДСНС і комунального підприємства «ЕЛУАШ».

«Аварійно-рятувальні роботи із залученням спеціалістів міської спеціалізованої аварійно-рятувальної служби та волонтерів, а також вивезення будівельного сміття заплановані і на завтра», - повідомив Куртєв.

Доповнення

12 жовтня повідомлялося, що в Запоріжжі рятувальники дістали з-під завалів будинку, підʼїзд якого був зруйнований 9 жовтня ще одну загиблу людину.

Куртєв перед цим повідомляв, що 16 людей загинули та майже сотня отримали поранення у результаті ударів окупантів по житлових кварталах Запоріжжя 9 та 10 жовтня.

Українські Національні Новини

Війна