raketniy-udar-po-koloni-z-tsivilnimi-u-zaporizhzhi-kilkist-poranenikh-zrosla-do-66

Ракетний удар по колоні з цивільними у Запоріжжі: кількість поранених зросла до 66

 • 1022864 переглядiв

КИЇВ. 30 вересня. УНН. Щонайменше 66 людей дістали поранення внаслідок ранкового ракетного удару російських військових по колоні із цивільними у Запоріжжі. Про це у Facebook повідомило Міністерство внутрішніх справ України, інформує УНН.

Цитата

"Наразі відомо про 23 загиблих, 66 осіб доставлені до медичних закладів міста. Їхній стан встановлюється", – ідеться у повідмленні.

Деталі

За даними МВС, три російські ракети зенітно-ракетного комплексу С-300 сьогодні вранці влучили у гуманітарну колону, яка стояла поблизу траси Запоріжжя-Оріхів.

Відомо, що сьогодні на виїзд із Запоріжжя зареєструвалися 248 цивільних автомобілів. На момент обстрілу на місці було приблизно 100 людей.

"Люди загинули та отримали травми внаслідок ураження уламковими елементами. Адже ракети С-300 при влучанні вибухають, розсіюючи вражаючі елементи на велику площу", – зазначили в МВС.

Додамо, що в Офісі Генерального прокурора повідомили про 25 загиблих та приблизно 50 поранених.

Нагадаємо

Президент України Володимир Зеленський назвав російських військових "закінченими терористами", коментуючи їхній ракетний удар по колоні із цивільними у Запоріжжі.

Українські Національні Новини

Війна