raketniy-udar-po-zaporizhzhyu-poshkodzheno-8-bagatopoverkhovikh-budinkiv-ta-ditsadok

Ракетний удар по Запоріжжю: пошкоджено 8 багатоповерхових будинків та дитсадок

 • 931934 переглядiв

КИЇВ. 4 січня. УНН. Через нічний ракетний обстріл Запоріжжя пошкоджено 8 багатоповерхових будинків та будівлю дитячого садка. Про це повідомив секретар Запорізької міської ради Анатолій Куртєв, передає УНН.

Цитата

«За попередньою інформацією внаслідок нічного прильоту в одному з районів міста ушкоджено 8 багатоповерхових будинків. В них повилітали вікна та зруйновано балкони. Окрім того, постраждала будівля дитячого садка. Там теж вибито шибки і частково ушкоджено дах. Також відомо про ще одну постраждалу людину. На щастя її життю нічого не загрожує - жінка отримала легкі поранення», - написав Куртєв.

Додамо

За його словами, поруч з будинками зараз величезна сорокаметрова воронка та стоять понівечені автомобілі.

«Рашистська ракета не влучила в самі багатоповерхівки й всі люди живі. Повна інформація про наслідки атаки на цей час ще встановлюється. Співробітники районної адміністрації працюють на місцях ще з ночі, а комунальники - з самого ранку», - розповів Куртєв.

Окрім того, заступник керівника Офісу Президента Кирило Тимошенко у Telegram опублікував фото наслідків нічної атаки росіян.

Раніше

Очільник Запорізької обласної військової адміністрації Олександр Старух повідомив, що російська армія атакувала об'єкт цивільної інфраструктури на околиці міста.

Українські Національні Новини

Кримінал та НП