raketno-artileriyskimi-pidrozdilami-naneseno-265-urazhen-po-rszv-voroga-ta-rayonam-zoseredzhennya-ozbroyennya-i-tekhniki

Ракетно-артилерійськими підрозділами нанесено 265 уражень по РСЗВ ворога та районам зосередження озброєння і техніки

 • 69345 переглядiв

КИЇВ. 9 вересня. УНН. Нашою авіацією нанесено 6, а ракетно-артилерійськими підрозділами 265 влучних уражень, зокрема по реактивних системах залпового вогню, районам зосередження озброєння та техніки, понтонним переправам в районі Нової Каховки. Про це повідомляє УНН з посиланням на Оперативне командування "Південь".

Деталі

Обстановка в операційній зоні південних регіонів залишається складною, але контролюється Силами оборони. Противник і далі зосереджує зусилля на утриманні позицій. Активно здійснює повітряну розвідку безпілотними літальними апаратами. Але влучність наших підрозділів залишила 2 безпілотних шпигуни без перспектив подальшого використання, знищивши і напрацьований фото/відео матеріал.

Ворог намагається вишукувати способи для покращення логістичного забезпечення своїх військ, організовуючи понтонні переправи через річки Дніпро та Інгулець. Водночас наносить ракетно-артилерійські та авіаційні удари по позиціях наших військ та мирних населених пунктах.

Протягом бойового дня ворогом нанесено 30 авіаційних і 1 ракетний удар по наших позиціях, а також здійснено пуски 4 ракет Р-27 по наших літаках, що наносили удари по противнику.

Нашою авіацією нанесено 6, а ракетно-артилерійськими підрозділами 265 влучних уражень, зокрема по реактивних системах залпового вогню, районам зосередження озброєння та техніки, понтонним переправам в районі Нової Каховки.

Цитата

"Мости продовжують перебувати під щільним вогневим контролем без можливості ремонту та використання", - йдеться в повідомленні.

Додамо

Авіація Сил оборони здійснила понад 12 ударів, уразивши 2 взводних опорних пункти, 6 районів зосередження живої сили та військової техніки і 2 зенітних ракетних комплекси ворога. Підрозділи протиповітряної оборони наших військ знищили два БпЛА.

Українські Національні Новини

Війна