raketno-artileriyskimi-pidrozdilami-vikonano-ponad-190-vognevikh-zavdan

Ракетно-артилерійськими підрозділами виконано понад 190 вогневих завдань

 • 141152 переглядiв

КИЇВ. 14 жовтня. УНН. Ракетно-артилерійськими підрозділами ЗСУ виконано понад 190 вогневих завдань. Про це повідомляє УНН з посиланням на Оперативне командування "Південь".

Деталі

ОК "Південь" інформує, що по обіді ворогом нанесено вогневе ураження з реактивних систем залпового вогню по Апостолівській громаді Криворіжжя. Без людських втрат.

Надвечір ворог атакував територію України з акваторії Чорного моря ракетами типу "Калібр". Одну з них, спрямовану по Одещині, сили нашої протиповітряної оборони знищили.

Ворожа авіація двічі атакувала наші позиції в районі Давидова Броду гелікоптером і штурмовиком. Без втрат.

Цитата

"Наші авіаційні удари були в 3,5 рази більші за кількістю та в десятки разів ефективніші за результативністю: уражено 4 позиції протиповітряної оборони ворога в Бериславському і Каховському районах, а також 3 місця скупчення живої сили, озброєння та техніки в Миколаївському, Баштанському і Херсонському районах. Нашими ракетно-артилерійськими підрозділами виконано понад 190 вогневих завдань", - йдеться в повідомленні.

Нагадаємо 

В Чорному морі вороже корабельне угруповання при помірному штормі зросло до 15 одиниць, які продовжують маневри вздовж південного узбережжя Криму.

Українські Національні Новини

Кримінал та НП