ranishe-sudimiy-cholovik-zabiv-do-smerti-pensionera-na-dnipropetrovschini

Раніше судимий чоловік забив до смерті пенсіонера на Дніпропетровщині

 • 8837 переглядiв

ДНІПРО-КИЇВ. 3 березня. УНН. Раніше судимий чоловік забив до смерті пенсіонера у с.Богданівка Павлоградському району, передає УНН-Центр з посиланням на ГУ НП у Дніпропетровській області.

Стало відомо, що звільнившись в черговий раз з місць позбавлення волі, чоловік попросився пожити у пенсіонера в приватному будинку. Коли господар зробив зауваження за постійне пияцтво гостя, останній напав на нього та побив до смерті.

На тілі пенсіонера виявили численні забої, перелами ребер та колото-різану рану грудної клітки.

Кримінальне правопорушення, передбачене ч.1 ст.115 КК України, було перекваліфіковане на п.13 ч.2 ст.115 КК України (умисне вбивство, вчинене особою, яка раніше вже скоювала аналогічний злочин).

Зараз зловмисник затриманий в порядку ст.208 КПК України. Йому може загрожувати довічне позбавлення волі.

Нагадаємо, на Херсонщині підлітка, який жорстоко вбив пенсіонера, засуджено до 12 років позбавлення волі. У липні минулого року в одному з сіл Олешківського району 16-річний хлопець позбавив життя 84-річного пенсіонера. Неповнолітній завдав йому 18 ударів лопатою по голові та більше 70 ударів ножем у різні частини тіла. Здобиччю зловмисника стали 1 тис. 500 грн, які він знайшов на столі під скатертиною.

Українські Національні Новини

Кримінал та НП