rankova-ataka-kiyeva-okupanti-vdarili-po-darnitskomu-vagonoremontnomu-zavodu

Ранкова атака на Київ: окупанти вдарили по Дарницькому вагоноремонтному заводу

 • 891547 переглядiв

КИЇВ. 5 червня. УНН. Сьогодні вранці російські окупанти вдарили чотирма ракетами по Дарницькому вагоноремонтному заводу у Києві – один залізничник дістав поранення. Про це у Telegram повідомив голова "Укрзалізниці" Олександр Камишін, інформує УНН.

Деталі

"Сьогодні зранку російські війська вчергове обстріляли залізничну інфраструктуру. 4 ракети вдарили по Дарницькому вагоноремонтному заводу, що знаходиться на лівому березі Києва. (...) Серед залізничників був один поранений, йому надали медичну допомогу", – повідомив Камишін.

Голова "Укрзалізниці" також відреагував на фейкові заяви міноборони рф. 

"Вони вчергове збрехали, що ціль удару – "поставленные восточноевропейскими странами танки Т-72 и другая бронетехника, размещенные в корпусах вагоноремонтного предприятия". Офіційно заявляю – на території ДВРЗ немає військової техніки. Цей завод ремонтував піввагони та зерновози, які ми використовуємо для вивозу експортної продукції", – зазначив Камишін.

Нагадаємо

За попередніми даними, під час ранкової атаки Києва російські окупанти запустили ракети з літаків Ту-95, які були в зоні акваторії Каспійського моря.

Українські Національні Новини

Київ