rankoviy-raketniy-udar-po-kharkovu-prokuratura-pokazala-foto

Ранковий ракетний удар по Харкову: прокуратура показала фото

 • 134419 переглядiв

КИЇВ. 18 жовтня. УНН. Через ранковий ворожий удар по Харкову відкрили кримінальні провадження. Про це повідомляє Офіс Генерального прокурора, оприлюднивши фото наслідків ударів, передає УНН.

Цитата

«За даними слідства, близько 8:20 російські військові нанесли ракетний удар по двох районах Харкова. В Слобідському районі уламки збитої ракети впали на асфальтне покриття біля входу в житлову багатоповерхівку», - йдеться в повідомленні.

Деталі

Також повідомляється, що в Основ’янському районі під ударом окупантів опинились складськi приміщення з продуктами харчування та приватні автівки.

«За попередніми даними, російські військові випустили по Харкову 8 ракет типу С-300 з території Бєлгородської області. Під час огляду місць події було виявлено та вилучено уламки та залишки снаряду, які будуть направлені для проведення експертиз», - зазначається в повідомленні.

Так, за процесуального керівництва Слобідської окружної прокуратури міста Харкова розпочато досудові розслідування у двох кримінальних провадженнях за фактами порушення законів та звичаїв війни (ч. 1 ст. 438 КК України).

Доповнення

У Харкові вранці 18 жовтня за п'ять хвилин було дві серії вибухів

Українські Національні Новини

Війна